Verbouw

U kent dat wel: u zou de leefruimte van uw huis eigenlijk wel wat willen uitbreiden: een kamer beneden erbij (voor later, als u ouder bent) of een serre om wat meer leefruimte te hebben, een dakkapel (zodat u ook die zolderkamer eindelijk eens echt kunt gaan gebruiken), of de badkamer die langzamerhand toch wel erg gedateerd geworden is, eens helemaal vernieuwen. Misschien bent u wel zo’n hobbykok die droomt van een perfect uitgeruste keuken. Dan zijn wij graag uw partner.

Wij werken daarbij nauw samen met architectenbureaus en installateurs die gespecialiseerd zijn op het gebied van badkamers en keukens.

Iedere verbouwing geeft natuurlijk enige overlast. In overleg met u proberen we die zoveel mogelijk te beperken en ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer kunt kokkerellen of de baby in bad kunt doen.

Waarom kiezen voor H. Pot Bouwbedrijf?

Wij hebben veel ervaring met het verbouwen van woningen. Wij voorzien u van deskundig advies en we brengen de mogelijkheden in kaart. We stellen samen vast wat we gaan doen, binnen welk tijdbestek en met welke materialen. We houden rekening met uw budget, zodat u niet voor vervelende verassingen komt te staan. Wanneer u kiest voor H. Pot Bouwbedrijf B.V., dan kiest u voor:

– Professionele verbouwingen;
– Eerlijk deskundig advies;
– Elke stap in goed overleg;
– Vakmanschap, kwaliteit en zorg.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Graag nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek en eventueel een vrijblijvende offerte.

Neem gerust contact met ons op

U kunt ons bereiken op 050 – 3021 555 of vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

  • Max. bestandsgrootte: 999 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Na het versturen nemen wij binnen 3 dagen contact met u op  
Na het versturen nemen wij binnen 3 dagen contact met u op