Diensten

Aardbevingsschade

Bouwbedrijf Pot kan u adviseren over schadeherstel en kan de meest voorkomende werkzaamheden uitvoeren. Van herstel van fundering, tot herstel van stucwerk en andere interieurschade.

In goed overleg en voor een redelijke prijs.

Meer informatie

Nieuwbouw

Wij verkennen graag samen met u de mogelijkheden en die zijn vaak veel groter dan u denkt. In de afgelopen 60 jaar hebben wij ruime ervaring opgedaan met de nieuwbouw van kleine objecten (schuurtjes, garages) tot grote bouwwerken: huizen, loodsen, winkels en bedrijfspanden.

Meer informatie

Verbouw

Wij voorzien u van deskundig advies en brengen de mogelijkheden in kaart. We stellen samen vast wat we gaan doen, binnen welk tijdsbestek en met welke materialen. Daarbij rekeninghoudend met uw budget, zodat u niet voor vervelende verassingen komt te staan.

Meer informatie

Aanbouw

Wilt u extra ruimte creëren buitenshuis? Kies dan voor een aanbouw. Een aanbouw vergroot uw woonruimte en verhoogt ook nog eens de waarde van uw woning. Wij kunnen elk type aanbouw voor u realiseren! Van een extra verdieping op uw woning of bedrijfspand tot het aanbouwen van een garage, vrijwel alles is mogelijk.

Meer informatie

Renovatie & Restauratie

Renovatie en restauratie, met respect voor de historie en het oorspronkelijke karakter, worden zorgvuldig uitgevoerd. Afwijkend materiaalgebruik en maatvoering zijn daarbij geen probleem. In onze goed uitgeruste werkplaats in Woltersum kunnen we alle gewenste werkzaamheden uitvoeren.

Meer informatie

Onderhoud

Regelmatig onderhoud aan een woning is essentieel om de uitstraling, de waarde, comfort en de veiligheid op peil te houden. Een huis is een enorme investering, het is dan ook van belang om hier goed voor te zorgen. Bedenk dat hoe langer u een kleine klus uitstelt, hoe sneller het een grote klus wordt.

Meer informatie