Nieuwbouw

U heeft eindelijk een bouwkavel kunnen bemachtigen en wilt er het huis van uw dromen bouwen, of u wilt bij uw huidige woning een garage of een schuur bouwen, maar u heeft geen idee of dat allemaal wel kan en of het wel mag van de gemeente.

Wij verkennen graag, samen met u de mogelijkheden en die zijn vaak veel groter dan u denkt. In de afgelopen 60 jaar hebben wij ruime ervaring opgedaan met de nieuwbouw van kleine objecten (schuurtjes, garages) tot grote bouwwerken: huizen, loodsen, winkels en bedrijfspanden.

Bij de bouw of verbouw van panden met een bedrijfsmatige functie gelden andere regels dan bij woonhuizen. Wij hebben de kennis (of deskundigen achter de hand) om te werken vanuit die specifieke wetgeving (brandpreventie, ARBO-voorschriften, milieuwetten) als we een kantoor, werkplaats of magazijn voor u gaan bouwen. Of u nu graag uw dakbedding wilt vervangen, uw badkamer opnieuw wilt laten installeren, toe bent aan een carport of serre, voor de verbouwing van fundering tot schoorsteen en alles wat hiertussen zit kunt u terecht bij Bouwbedrijfpot

Neem contact met ons op

U kunt ons bereiken op 050 – 3021 555 of vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

  • Max. bestandsgrootte: 999 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.