Vakkundig onderhoud of herstel nodig voor uw woning of bedrijfspand? Neem contact met ons op!

Aardbevingsschade

Veel bewoners van de provincie Groningen hebben in de laatste paar jaren te maken gekregen met schade, veroorzaakt door aardbevingen. De schade varieert van scheuren in buitenmuren en schade aan het interieur tot verzakte funderingen en nog veel erger.

Advies en herstel

Bouwbedrijf Pot kan u adviseren bij het schadeherstel en (bijna) alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren. Herstel van de fundering, opnieuw opmetselen van buitenmuren volgens de door de NAM voorgeschreven methode, herstel van stucwerk en andere interieurschade: het kan allemaal, in goed overleg en voor een redelijke prijs. In veel gevallen kan de rekening direct doorgestuurd worden naar de NAM en hoeft u niets voor te schieten.

Als de schade aanzienlijk ernstiger is, bijvoorbeeld een omvallende buitenmuur of het losraken van een aanbouw of serre, kunnen wij u ook helpen om de beste oplossing te vinden en uit te voeren.

Waardevermeerdering woningen

Onlangs is de tijdelijke regeling waardevermeerdering woningen van kracht geworden. Als u in één van de gemeenten woont die zijn aangewezen, en dat zijn er in Groningen vrij veel, kunt u in aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten die u maakt voor bijvoorbeeld isolatie van uw woning, een nieuwe HR combiketel, of het laten plaatsen van zonnepanelen e.d. Uiteraard kunnen wij u ook hierbij met raad en daad bijstaan.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken op 050 – 3021 555 of vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

  • Max. bestandsgrootte: 999 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.